Απλά και
διαφορετικά
Το ”Απλά και διαφορετικά” είναι μια σειρά βιβλίων μαγειρικής του Καθηγητή Ειδικής Εκπαίδευσης/Τεχνολόγου Τροφίμων, Γιώργου Ευγενειάδη.
Οι συνταγές είναι δομημένες σύμφωνα με τον ”διαφορετικό” τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν οι μαθητές του συγγραφέα. Παρουσιάζονται σκιτσαρισμένες βήμα-βήμα και είναι σχεδιασμένες από την εικαστικό Δέσποινα Παπαχριστούδη με απλότητα και οργάνωση, έτσι ώστε να μεταφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας και ελέγχου στον αναγνώστη. Συνταγές που βγαίνουν από τα συρτάρια των γιαγιάδων μας, περιέχουν καθημερινά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι και για την εκτελεσή τους δεν χρειάζονται δοσομετρητές και ζυγαριές.
Τελικά η απλότητα και η διαφορετικότητα μας κάνουν μοναδικούς!
…Νέα/Ανακοινώσεις…